{
Trouwambtenaren
}

Kasteel Cammingha en De Landgoederij werken sinds juni 2014 samen met eigen Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABSen). Onze BABSen voltrekken uitsluitend huwelijken op onze locaties. De gemeente Bunnik is hiermee, zover bekend, de eerste in Nederland. Door deze speciale samenwerking kunnen wij onze bruidsparen nét die extra service bieden die zij verdienen.

“Voor zover we hebben kunnen nagaan is de gemeente Bunnik de eerste gemeente waar trouwlocaties over ‘eigen’ BABSen kunnen beschikken. De BABSen worden door de trouwlocatie betaald. De gemeente benoemt de (onbezoldigde) BABSen om uitsluitend huwelijken te voltrekken in de trouwlocaties van BHG op tijden die door BHG worden opengesteld” aldus de gemeente Bunnik.”

Met trots presenteren wij onze drie BABSen: Mischa Welter, Marlous Mackaay en Marjon Moed.

l”Samen creëren we een unieke herinnering voor het leven”
Mischa Welter: ”Al mijn hele leven vind ik het fantastisch om personen met elkaar in contact te brengen en aan elkaar te binden. Hoe fijn het ook is om mensen zakelijk bij elkaar te brengen, voor mij is en blijft het sluiten van een huwelijk toch de allermooiste verbinding. Met een mooie ceremonie, waarin jullie verhaal centraal staat. Of jullie nu kiezen voor stijlvol en chique of juist informeel en ongedwongen. Een herkenbaar verhaal vol liefde en emotie, wat puur is en recht doet aan jullie relatie.”

‘Het mooiste vind ik wanneer een bruiloft echt laat zien wie het bruidspaar is’ 

Marlous Mackaay: “Een bijdrage leveren aan de mooiste dag van twee mensen, wie wil dat nou niet? Ik kreeg de kans om, na een carrière in de HR en een zorg intensieve periode thuis, opnieuw na te denken over wat ik wilde doen in het leven. Vanuit mijn hart koos ik voor het vak Trouwambtenaar. Met heel veel liefde en mijn persoonlijke aanpak verdiep ik me graag in jullie als individuen, als bruidspaar, en ook in jullie omgeving. Om zo jullie mooiste dag nog meer te laten aansluiten op wie jullie zijn ❤️

“Jullie liefdesverhaal in de spotlights mogen zetten vind ik bijzonder.”

Marjon Moed: “Als documentairemaker en theatermaker ben ik altijd nieuwsgierig naar mensen en hun verhalen. Ik vind het een eer om woorden te mogen geven aan jullie verhaal en bij te dragen aan deze bijzondere dag. Mijn doel is om een ceremonie vorm te geven waar ruimte is voor een lach en een traan maar bovenal een ceremonie die qua toon, vorm en inhoud precies past bij jullie én de mensen die jullie dierbaar zijn.”

 

Goed om te weten:
Het is niet verplicht om te trouwen met een BABS van Kasteel Cammingha of De Landgoederij. Wilt u lie
ver een BABS aanvragen via de gemeente Bunnik of wilt u een eigen BABS aan laten
stellen? Dat kan, hiervoor verwijzen we u graag door naar de gemeente Bunnik.