{
Trouwambtenaren
}

Kasteel Cammingha en De Landgoederij werken sinds juni 2014 samen met eigen Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABSen). Onze BABSen voltrekken uitsluitend huwelijken op onze locaties. De gemeente Bunnik is hiermee, zover bekend, de eerste in Nederland. Door deze speciale samenwerking kunnen wij onze bruidsparen nét die extra service bieden die zij verdienen.

“Voor zover we hebben kunnen nagaan is de gemeente Bunnik de eerste gemeente waar trouwlocaties over ‘eigen’ BABSen kunnen beschikken. De BABSen worden door de trouwlocatie betaald. De gemeente benoemt de (onbezoldigde) BABSen om uitsluitend huwelijken te voltrekken in de trouwlocaties van BHG op tijden die door BHG worden opengesteld” aldus de gemeente Bunnik.”

Met trots presenteren wij onze drie BABSen: Mischa Welter, Esther HerberJeanette van den Ing-van Wijk en Suze Hoogveld.

l”Samen creëren we een unieke herinnering voor het leven”
Mischa Welter: ”Al mijn hele leven vind ik het fantastisch om personen met elkaar in contact te brengen en aan elkaar te binden. Hoe fijn het ook is om mensen zakelijk bij elkaar te brengen, voor mij is en blijft het sluiten van een huwelijk toch de allermooiste verbinding. Met een mooie ceremonie, waarin jullie verhaal centraal staat. Of jullie nu kiezen voor stijlvol en chique of juist informeel en ongedwongen. Een herkenbaar verhaal vol liefde en emotie, wat puur is en recht doet aan jullie relatie.”

Esther Herber“Trouwen door middel van een persoonlijk verhaal” 

Esther Herber: “Trouwambtenaar worden is altijd mijn grote droom geweest. Samen met het bruidspaar zorg ik voor een mooie, bijzondere maar vooral persoonlijke gebeurtenis en dat is geweldig om te mogen doen. Om van de verhalen, anekdotes, herinneringen en emoties van het bruidspaar een passend persoonlijk verhaal te maken maakt iedere bruiloft uniek!”

Jeanette van den Ingh-van Wijk“Unieke, persoonlijke en intieme huwelijksceremonies” 

Jeanette van den Ingh-van Wijk: “Het is een prachtig idee om als “vaste” ambtenaar van de burgerlijke stand bij BHG mee te mogen werken aan dit fantastische initiatief. Niet in de laatste plaats door de prachtige locaties. Samenwerken met het bruidspaar om van “hun” plechtigheid iets onvergetelijks te maken. Ik hoop op unieke, persoonlijke en intieme huwelijksceremonies”.

Suze Hoogveld“Eerbetoon aan de liefde om met een toekomstig bruidspaar te mogen samenwerken”

Suze Hoogveld: “Het is fantastisch om als trouwambtenaar in Kasteel Cammingha en  in De Landgoederij een huwelijk te mogen voltrekken. De bijzondere locatie en mijn grote inzet van enthousiasme en betrokkenheid maken samen met jullie deze trouwdag tot een onvergetelijke dag. Een uitgebreid voorgesprek, waarin ik jullie persoonlijk ontmoet, maakt het verhaal over de liefdevolle verbinding passend, persoonlijk en uniek.”

 

Goed om te weten:
Het is niet verplicht om te trouwen met een BABS van Kasteel Cammingha of De Landgoederij. Wilt u lie
ver een BABS aanvragen via de gemeente Bunnik of wilt u een eigen BABS aan laten
stellen? Dat kan, hiervoor verwijzen we u graag door naar de gemeente Bunnik.